Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov ( ďalej len „Nariadenie“) a Zákona č. 18/2018 Z. z. a 452/2021 Z.z o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „Zákon“) prevádzkovateľ spoločnosť Emporium BW s.r.o. ,IČO: 47 986 433 , Jeruzalemská 3, 917 01 Trnava,  zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Trnava, oddiel: Sro, vložka č. 35198/T (ďalej len „prevádzkovateľ“), spracúva vaše osobné údaje v rozsahu a za podmienok ustanovených v osobitných predpisoch.

Čo sú súbory COOKIES a aký je ich cieľ

S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. COOKIES.

Súbor COOKIES je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách, takže ich nemusíte pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

Dočasne súbory COOKIES používa server na uloženie informácií o vašej aktivite, aby ste mohli pohodlne pokračovať tam, kde ste na webe naposledy skončili. Súbory COOKIES napovedajú serveru, ktoré stránky sa majú zobraziť, aby ste si to nepotrebovali pamätať a nemuseli začať prehľadávať web od začiatku. COOKIES fungujú ako záložka vo webstránke.

Účel spracúvania a právny základ spracúvania osobných údajov
získaných prostredníctvom COOKIES

Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje získané prostredníctvom COOKIES na účel štatistický a účel monitoringu návštevnosti webovej stránky.

Osobné údaje používateľa webovej stránky získané súbormi COOKIES prevádzkovateľ spracúva na základe dobrovoľného súhlasu používateľa so spracúvaním osobných údajov čl. 6, ods. 1 písm. a).

Ako môžem zmeniť nastavenia používania COOKIES

Väčšina dostupných prehliadačov prijíma súbory COOKIES automaticky. Ak súbory COOKIES nechcete používať, musíte buď odstrániť alebo zablokovať ich ukladanie. To je možné zmenou nastavení prehliadača. Podľa typu prehliadača, ktorý používate, obvykle nájdete ďalšie informácie pomocou funkcie Pomocník alebo v nastaveniach prehliadača.

» úprava vašich preferencií cookies na dobryobal.sk «

Odmietnutím používania súborov COOKIES je možné webstránku aj naďalej navštevovať, ale niektoré jej funkcie nemusia fungovať správne.

Bližšie informácie o odstraňovaní a odmietaní súborov COOKIES, ako aj ďalšie informácie o týchto súboroch nájdete napr. na www.allaboutcookies.org.

VAŠA SPOKOJNOSŤ JE NAŠA PRIORITA #1

Naše produkty sú ekonomické a znižujú ekologické zaťaženie planéty.
VLASTNÉ LABORATÓRIUM
Nám poskytuje kontrolu produktov a umožňuje vývoj a inovácie stretch fólií a lepiacich pások.
ZBER ODPADOVEJ FÓLIE
Použíté fólie zozbierame, recyklujeme a pripravujeme na ďalšie použitie.
ZÁKAZNÍCKY SERVIS
Vyberieme pre Vás najvhodnejší obal a poskytneme vzorky na otestovanie.
PREČO MY?
Optimálne ceny, vysoká kvalita produktov, európska sieť, veľký sortiment a mnoho ďalších výhod...